WORKSHOPS EN PRESENTATIES

De mogelijkheden

PRESENTATIE OMGAAN MET VERLIES OP SCHOOL

Een informatieve en interactieve presentatie over het omgaan met verdriet om verlies op school voor maximaal 50 leerkrachten/docenten/mentoren/zorgmedewerkers en directieleden. Twee ervaren coaches verzorgen de presentatie.
Er is een versie voor basisscholen en een versie voor middelbare scholen, beiden duren ca. 2 uur.
Kosten: 450 eu plus reiskosten

OUDERTHEMA-AVOND KLEIN VERDRIET GROOT VERDRIET

Een ouderthema-avond over kinderen en verdriet om verlies, bedoeld voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd en voor iedereen die werkt of te maken heeft met kinderen van deze leeftijd.
Tijdens deze bijeenkomst wordt door twee ervaren coaches veel informatie gegeven over hoe kinderen verlies verwerken, waar je op moet letten als ouder of volwassene in de omgeving van een Jonge Held. Naderhand is er gelegenheid om korte persoonlijke adviesvragen bij de coaches neer te leggen. Deze avond wordt onder andere verzorgd op basisscholen en duurt ca 2 uur.
Kosten: 450 eu plus reiskosten

PRESENTATIE/WORKSHOP OP MAAT

Wij kunnen ook een presentatie of workshop op maat verzorgen.

Interesse? Mail ons dan info@stichtingjongehelden.nl