Ambassadeurs

Ernst en BobbieErnst en Bobbie
Sinds 1998 bekend van de Nederlandse tv en podia met hun muzikale kinderprogramma’s over Ernst, Bobbie en de rest.
In 2002 wonnen ze de gouden stuiver voor het Beste Kinderprogramma en veel van hun cd’s en dvd’s haalden in de afgelopen jaren de zilveren of gouden status.
In 2006 kwam hun eerste speelfilm uit en werd een groot succes: Ernst, Bobbie en de geslepen Onix. De tweede speelfilm is inmiddels in voorbereiding.
Voor meer informatie zie: www.ernstbobbie.nl.

Barbara de Wolf
Sinds eind jaren ‘90 werkzaam als illustrator.
Met haar vrolijke, bijzondere stijl heeft ze al tientallen boeken geïllustreerd.
Vaak illustreert ze de boeken van anderen maar soms bedenkt Barbara zelf een verhaal om te illustreren.
Haar boek “Piepsa durft alles”  in het kader van de Nationale Voorleesweken benoemd tot 1 van de beste 10 prentenboeken van 2008. Voor meer informatie zie: www.barbaradewolf.nl.

Sidney VollmerSidney Vollmer
Eind 2011 debuteerde Sidney met 'Alles ruikt naar chocola', een young adult roman over Tom, een 19-jarige jongen die zijn vader verliest in het jaar dat hij probeert door te breken met zijn bandje. Het verdriet dat hij wegstopt en de moeite die zijn vrienden hebben daar mee om te gaan, maken dat een heel moeizame bezigheid. 'Ik ben zelf op relatief jonge leeftijd mijn vader verloren en heb toen zowel in ons gezin als bij andere halfwezen gemerkt hoe vreemd en beklemmend zo'n periode is en hoe het je eigen ontwikkeling kan frustreren als je op eigen benen probeert te staan. Daarover wil ik graag in gesprek met jongeren.' Naast auteur is Sidney werkzaam als columnist bij LINDA, regisseert hij bedrijfsfilms en blogt hij op vollmer.nl.