NIEUWSNieuws archiefDank jullie wel voor de informatieve avond met mooie voorbeelden, concreet! Helder!

November 2014

Positieve reacties lezing Kindertelefoon Utrecht.

In september gaf Stichting Jonge Helden een lezing over kinderen en verlies, t.b.v. deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers van de Kindertelefoon te Utrecht. Zo kunnen deze geweldige vrijwilligers nog beter jonge helden helpen wanneer zij die aan de telefoon krijgen.
Stichting Jonge Helden evalueert alle lezingen, workshops, info-avonden e.a. De reacties van de vrijwilligers waren overweldigend.

“Jullie brengen lichtheid in een zwaar onderwerp. Dank jullie wel voor de informatieve avond met mooie voorbeelden, concreet! Helder! Toepasbaar in ons werk bij de kindertelefoon.”

“Heel interessante lezing! Hartelijk bedankt!”

“Ik vind het een prachtig initiatief (de stichting), kan me erg goed vinden in de vertelde werkwijze (concreet, tastbaar).”

“Hele leerzame / mooie presentatie. Ook fijn met al die filmpjes ter illustratie.”

“Informatieve avond, prettige sfeer, ruimte voor opmerkingen en vragen, bedankt.”

“Geeft ontzettend veel inzicht en duidelijkheid. Goed verteld, erg boeiend gebracht. Positief gebracht / neutraal, zonder zieligheid. Hartstikke bedankt!”

“Heel goede presentatie, mooie sites en prima aansluiting bij de kindertelefoon visie.”

“Het was heel interessant! Ik bewonder jullie werk en inzet.”

“Goed hoe jullie ingaan op de vragen uit de zaal. Jullie vullen elkaar mooi aan, zowel in wie jullie zijn als wat jullie vertellen. Ik ben blij met deze avond, dank je wel.”

“Erg bedankt, het was een erg bruikbare avond.”