Doneer zonder dat het u iets kost

U kunt Jonge Helden financieel steunen zonder dat het u iets kost.

Hoe?

DOOR HET INZAMELEN VAN GEBRUIKTE MOBIELTJES
Bijvoorbeeld in uw familie en kennissenkring, uw straat, uw school of in uw bedrijf.
Wij sturen/brengen u inzameldozen, flyers, posters, een concept mailtekst en alles wat u nog meer nodig hebt om uw inzamelingsactie tot een succes te maken.
De ingezamelde mobiele telefoons worden door Stichting Jonge Helden ingeleverd bij Eeko.
Het Eeko-inzamelprogramma levert de stichting meer financiële middelen op én het is goed voor het milieu.
Voor meer informatie info@stichtingjongehelden.nl

DOOR AL UW BOEKEN VOORTAAN TE BESTELLEN BIJ ONLINE BOOKSHOP PALATINO
Alle boeken met een ISBN zijn verkrijgbaar, de verzendkosten bedragen slechts 1,85 euro en uw bestelling wordt binnen twee werkdagen geleverd.
Palatino is een maatschappelijk betrokken onderneming en doneert een deel van haar winst aan Stichting Jonge Helden als u uw boek(en) bestelt via http://www.palatino.nu/832346. Bookmark deze link en vraag uw vrienden, kennissen, collega's en familie om dat ook te doen. U helpt ons hier enorm mee!